Tips Dapatkan 100 Tempahan Sehari Di Shopee

Tips dapatkan 100 tempahan sehari di Shopee

Setiap hari ramai orang yang berniaga akan mencari jalan macam mana nak praktikkan tips dapatkan 100 tempahan sehari di Shopee. Ada orang jual produk yang sama, jadi kena cari jalan untuk bersaing dengan peniaga yang lain.

Bagi yang baru nak mula, idea pula tak ada, produk tak ada untuk dijual, nak cari pembekal pun tak tahu, nak mula pun tak tahu, masa pula tak ada, masih jadi pelajar dan kerja pejabat tapi ada minat nak berniaga cari duit lebih.

Bagi yang sudah lama berniaga, 1,000 tempahan di Shopee memang nampak mudah. Bagi yang baru nak mula, memang tak yakin boleh buat atau tak. Bagi yang berpengalaman, setakat untuk 5 angka berniaga di Shopee memang petik jari saja.

Boleh jadi anda nak berniaga, tapi tak ada produk untuk dijual. Masuk dropship sudah macam-macam tapi satu barang pun tak terjual sebab tak ada permintaan.

 

Tips dapatkan 100 tempahan sehari di Shopee
Bukti salah seorang peserta yang buat lebih 50 jualan sehari.

 

Khas untuk anda yang betul-betul nak mula buat bisnes di Shopee…

Jika anda betul-betul baru nak mula atau newbie, panduan ini memang untuk anda. Kalau anda sudah lama berniaga di Shopee, maaf panduan ini memang bukan untuk anda. Sila cari panduan yang lain ya…

Kelas Smart Fast Track Shopee ini untuk anda yang :

  • Tak tahu nak jual apa di Shopee
  • Tak ada masa nak jual, sibuk atau masih belajar
  • Tak berapa suka hantar & balas WhatApps dengan pelanggan
  • Tak berapa ada duit untuk beli stok barang
  • Tak berjaya dalam bisnes setelah gagal berulang-kali
  • Memang serius nak berniaga sepenuh masa di Shopee

 

Apa beza panduan Shopee kami dengan panduan yang lain?

Anda pasti sudah pergi ke laman-laman web lain yang ada sediakan panduan, video dan kursus berkaitan dengan bisnes Shopee.

Setakat ini, apa yang diajar dalam panduan bisnes Shopee yang kami sediakan memang berbeza dengan kelas yang orang lain buat. Kalau ada pun cara asas nak buat bisnes Shopee.

Benda asas, anda tak payah beli mana-mana panduan sebab kalau tengok dekat laman web Shopee pun dah boleh buat sebab memang panduan dari Shopee sendiri pun cukup padat.

 

Tapi, apa yang membezakan kami dengan orang lain ialah…

“Strategi, Flow dan Tools yang kami gunakan untuk letupkan jualan di Shopee BELUM ADA dalam panduan yang lain…!”

Kami yakin dan pasti anda takkan jumpa tools ini di tempat lain.

 

Apa yang diajar dalam kelas Shopee ini?

Sistem pre order/dropship di Shopee – Kami tunjukkan cara kira kos supaya anda tak rugi, nak buat pusingan modal dengan pantas. Kami juga akan kongsikan macam mana kami uruskan berates-ratus parcel/tempahan sehari tanpa perlu ada produk sendiri.

1. Asas bisnes Shopee. Peringkat asas ini, kami tetap tunjukkan sebab ramai yang betul-betul zero dalam Shopee. Kami tunjukkan cara buka akaun Shopee Store siap dengan checklist supaya anda tak terlepas pandang. Benda ringkas tapi kalau salah setting nanti tak ada jualan dan tempahan yang masuk.

2. Cara buat kajian dan pemilihan produk. Lepas kedai Shopee siap, anda kena isi dengan produk yang mudah untuk dijual. Anda boleh tiru cara saya dan jual produk yang saya & team saya jual. Yang penting, anda jual produk yang betul-betul ada permintaan. Anda boleh belajar jual produk yang murah dengan harga yang tinggi.

3. Cara dapatkan bekalan produk dan pembekal tempatan. Bila anda dah tahu apa nak jual di Shopee, boleh mula cari pembekal tempatan (sebab nak cepat dapat stok). Bila bisnes dah naik, anda boleh dapatkan secara borong dari negara lain seperti China.

4. Ekstrak data secepat kilat. Anda nak dapatkan info produk dan masukkan dalam Shopee secepat mungkin? Orang lain jual software ini dengan harga RM400, tapi kami sediakan SHORTCUT secara percuma untuk anda!

5. Tools yang kami guna. Kami sudah laburkan ribuan ringgit untuk beli banyak software, sampailah kami jumpa satu software yang paling bagus dan stabil untuk anda gunakan masa berniaga di Shopee. Boleh cuba secara percuma dulu. Software ini boleh anda gunakan untuk ekstrak produk, boost produk, tambah follower, urus akaun Shopee dan banyak lagi.

6. Teknik masukkan produk dalam Shopee. Ada beberapa teknik dan tips untuk bagi pelanggan jumpa produk anda dengan mudah dalam Shopee. Ramai orang abaikan perkara ini sebab nampak remeh saja. Kami akan tunjukkan macam mana nak buat produk anda nampak murah walau pun harga jualan anda lebih tinggi.

7. Besarkan bisnes di Shopee. Dalam modul Fast Track ni kami nak ajar anda buat bisnes di Shopee dengan laju, sampai boleh bersaing dengan orang yang dah lama buat bisnes di Shopee. Yang penting usah laju awal-awal, nanti cepat mengah. Kena la bina stamina dahulu.

8. Cara dapatkan trafik. Ada cara percuma untuk dapatkan trafik untuk kedai Shopee anda. Guna cara percuma pun dah cukup kencang, jadi anda tak perlu keluarkan kos tambahan untuk buat iklan berbayar.

 

Apa yang anda boleh dapat kalau sertai kelas Fast Track hari ni?

Kami bongkarkan rahsia untuk anda dapatkan barang terus dari pembekal di China. Harganya jauh lebih rendah dan kos penghantaran yang dikenakan juga murah.

 

Kalau saya nak join sekarang, apa syaratnya?

Pertama sekali, anda kena sediakan laptop. Kalau guna smartphone, banyak perkara yang anda akan tertinggal sebab ada tools yang kena pakai di laptop. Guna computer desktop pun boleh.

Kedua, anda kena ada modal duit. Bila anda buat dropship, Shopee akan tahan duit anda sementara. Lepas pelanggan terima barang, barulah Shopee pindahkan duit pelanggan kepada anda. Mahu atau tak, anda kena ada duit untuk buat modal beli barang dahulu.

Selain itu, anda perlu sediakan duit untuk yuran kelas Fast Track. Berapa nilainya? Teruskan bacaan sampai tiba di akhir artikel ini…

 

Kelas Fast Track ini sesuai untuk semua orang ke?

Kalau anda jenis tak ada masa, nak jadi kaya dan dapat duit dengan segera atau sekadar nak masuk untuk risik rahsia, maaf kelas ini bukan untuk anda. Kalau anda sudah ada pengalaman yang bagus, tak perlu masuk kelas ini.

 

Kalau masih belajar atau kerja, boleh tak buat secara part time?

Kami akan tunjukkan Smart Way dan Smart Outsourcing, anda hanya uruskan satu bahagian dan sebahagian yang lain. Tak perlu buat semua sekali. Sehari fokus 1 – 2 jam dah cukup.

 

Walau bagaimana pun, kelas ini SUDAH DITUTUP…!

Kelas Shopee Fast Track ini sudah lama ditutup. Dalam setahun cuma buka 3 atau 4 kali sahaja. Sebab masa untuk kami mengajar amat terhad. Cuma kali ni, kami nak bagi anda satu peluang terakhir…

Kami dah gabungkan semua modul yang lengkap dalam bentuk rakaman. Kami nak mudahkan semua peserta terdahulu rujuk semula apa yang dah kami ajar dan bagi peluang untuk anda belajar bisnes Shopee.

Dalam panduan yang dirakam, anda hanya perlu lihat dan ikut apa tugasan yang kami bagi. Kami buat keputusan untuk keluarkan panduan video ini sebab ramai yang terlepas peluang untuk masuk kelas Fast Track kami.

 

Berapa yuran yang saya perlu laburkan untuk dapatkan rakaman panduan Fast Track Shopee ini?

Kami sudah laburkan banyak wang untuk belajar dan praktikkan ilmu bisnes Shopee. Siapa yang pernah masuk kelas kami sebelum ini, memang kami kenakan harga ratusan ringgit.

Ada peserta yang mencadangkan kami letak RM500 untuk kelas ini, tapi untuk bagi peluang pada semua orang yang betul-betul berminat nak tambah income, nak ubah hidup, nak bebas kewangan, kami letakkan yuran pada harga mampu milik.

Kami letakkan yuran setakat RM150 sahaja, sebab kami betul-betul nak bantu anda.

Kalau anda rasa nilai ini terlalu tinggi, anda rasa kelas lain nampak lebih murah, panduan Shopee lain ada yang berharga bawah RM100, anda boleh buat pilihan…

Sebab kelas Fast Track Shopee ini jauh lebih istimewa. Kami bagi anda portal untuk tonton modul yang kami ajar, masukkan dalam Support Group dan yang paling hebat lagi… kami buat Live Discussion dalam Facebook setiap minggu! Anda boleh tanya apa-apa perkara masa itu.

Kami juga akan ajar anda macam mana nak borong barang di China. Sepatutnya, kelas ini kena buat berasingan dan dikenakan yuran RM100 lebih, tapi kalau anda join sekarang, kami ajar anda tanpa sebarang bayaran, PERCUMA.

 

Tips dapatkan 100 tempahan sehari di Shopee
Tak mustahil anda boleh buat sampai 1,000 jualan di Shopee.

 

Tak cukup? Ada lagi hadiah untuk anda…

Nanti kami tambah 4 bonus tambahan + sistem hebat iaitu :

1. Tools Smart Auto Follow Targeted Shopee (bernilai RM197). Setakat nak dapat 100 prospek di Shopee memang tak ada hal dengan tools ini.

2. Tools Smart Keyword (bernilai RM50). Dengan tools ini anda boleh dapatkan idea untuk tulis nama dan penerangan produk dengan mudah.

3. Sistem Smart Monitoring FTS (bernilai RM150). Sistem ini boleh memantau stok barang yang dah habis dijual, jadi anda tak perlu periksa satu-satu sebab sistem ini berjalan secara automatik.

4. System Smart Outsourcing. Ini khas untuk anda yang tak ada kesempatan nak bungkus barang atau pergi pos barang ke kurier. Ikut cara ini, ada orang lain yang akan bungkuskan barang dan poskan barang untuk anda.

 

Semua perkara dan tools yang kami tawarkan pada anda bernilai RM697, tapi anda cuma perlu keluarkan kos sebanyak RM150 sahaja kalau anda tempah SEKARANG.

 

–>>Saya nak panduan Fast Track Shopee sekarang<<–

 

Email Marketing by Benchmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!