Nak Buat Dropship Tapi Tak Tahu Nak Cari Supplier

Nak buat dropship tapi tak tahu nak cari supplier

Di internet, ada banyak peluang untuk buat duit seperti dropship, masalahnya ramai orang nak buat dropship tapi tak tahu nak cari supplier di mana. Baik panduan bisnes Shopee, panduan bisnes Lazada, panduan bisnes 11 Street dan panduan bisnes Lelong, sebahagian besar panduan sekadar bercerita secara umum sahaja. Banyak panduan dropship di pasaran tapi tak banyak yang beritahu secara jelas.

 

nak buat dropship tapi tak tahu nak cari supplier

 

Anda mungkin berminat nak jual barang di Shopee, tetapi anda juga boleh cuba di laman yang lain seperti Lazada, 11 Street atau Lelong. Sama ada pemilik bisnes, kerja kerajaan atau kerja swasta, suri rumah atau pelajar yang nak cari side income dengan dropship, anda pasti perlukan panduan bisnes yang benar-benar boleh membantu anda memulakan bisnes dropship.

 

Kelebihan bisnes dropship

Maklumlah bisnes dropship ini 100% dijalankan secara online. Tak perlu nak sewa kedai sampai RM2,500 ke RM5,000 sebulan. Boleh minta tolong abang posmen hantarkan barang pada pelanggan. Kalau ada tak ada stok barang untuk dijual, boleh buat secara pre-order. Benda boleh dropship buat apa simpan stok bawah katil.

Selain itu, anda boleh mulakan bisnes dropship secara 100% percuma. Walau bagaimana pun ianya tertakluk kepada terma dan syarat-syarat penyedia platform dari masa ke semasa. Anda tak perlu berhenti kerja untuk buat bisnes dropship sebab ia boleh dimulakan secara part time.

 

nak buat dropship tapi tak tahu nak cari supplier

 

Panduan bisnes dropship

Panduan bisnes Shopee ada disediakan untuk anda yang nak belajar menjual di platform tersebut. Panduan ebook dan video Shopee akan membantu anda untuk buat duit secara online.

Marketplace Shopee ini tidak memerlukan modal bisnes yang besar. Anda boleh dapat stok barang tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal jika anda bermula dengan dropship. Tugas anda hanya buat promosi, ambil tempahan dan hantar pada pembekal. Mereka akan uruskan pembungkusan dan penghantaran.

Anda tak perlu pening cari produk dropship kerana ada lebih 500 produk yang sudah popular dan mudah dijual kepada pelanggan. Apa yang anda perlu buat ialah menjadi salah seorang ejen dropship.

Ada panduan video bisnes Shopee yang boleh anda rujuk untuk memulakan bisnes dropship. Anda juga akan diberikan senarai lebih 500 produk laku keras untuk dijadikan modal bisnes dropship nanti.

 

–>> klik sini untuk dapatkan 500 senarai supplier dropship <<–

 

Bagi memastikan anda berjaya dalam bisnes dropship, Support Group turut disediakan dalam Telegram dan Facebook Group.

Email Marketing by Benchmark

10 comments / Add your comment below

  1. Kalau nak jd drpsp kpd supler tsebut,pelu tak ktk buka akaun ‘seller’ kita? Bila ada custm odr pduk kita tu, kta kan sbmt odr ke suplr kta dgn letak mklumat/alamat custm kita, tp mcm mana dgn proses ‘shipng’ dlm akaun seller kita tu?

    1. Ya, selain dari senarai pembekal dropship, anda juga akan dapat Support Group untuk jual produk-produk tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!