Kerja Pejabat Tapi Ada Bisnes RM10 Ribu Sebulan Di Shopee

Kerja pejabat tapi ada bisnes RM10 ribu sebulan di Shopee

Setiap bulan mesti rasa yang sama. Dekat hujung bulan mesti poket mula kering. Bila tak ada bajet untuk gaji, nak tunggu gaji bulan depan pun rasa seksa. Ini memang normal untuk orang yang kerja pejabat macam aku. Bila hampir hujung bulan, memang kena ikat perut tahap maksimum.

Tapi sejak aku jumpa lubuk buat duit yang boleh tebalkan balik dompet, rasa macam dapat gaji berganda. Aku jumpa lubuk buat duit di Shopee! Tak adalah banyak sangat kerja, sebab buat secara sambilan pun boleh kurangkan rasa sesak sebelum dapat gaji. Bisnes Shopee aku buat tanpa kacau kerja pejabat.

 

Kerja pejabat tapi ada bisnes RM10 ribu sebulan di Shopee
Dengan bisnes Shopee, masalah dompet kosong tak ada lagi.

 

Cara masukkan listing dalam Shopee Store

Dengan Shopee, memang boleh dapat ramai pelanggan, asalkan kau rajin senaraikan banyak barang yang nak dijual. Lagi banyak senarai barang, lagi senang pelanggan nak beli. Aku gunakan fungsi Bulk Listing untuk masukkan beratus-ratus senarai barang dengan 1 klik.

Kalau nak orang percaya dengan kita, kedai Shopee kita kenalah nampak meriah. Pelanggan akan rasa yakin nak beli di kedai kita kalau nak bandingkan dengan kedai orang lain. Bila mereka sudah yakin, barulah peluang untuk buat jualan akan jadi jauh lebih tinggi.

 

Tak cukup masa untuk cari barang untuk dijual?

Masalahnya, macam mana nak cari barang yang banyak kalau sekarang masih kerja pejabat? Masa pun tak cukup untuk tengok barang apa yang laris untuk dijual. Memang seronok berniaga di Shopee kalau ada ilmu yang betul. Ada satu panduan bisnes Shopee yang wajib kita baca dan praktikkan.

 

3 sebab untuk kau baca ebook bisnes Shopee

Ada 3 sebab kenapa kita mesti baca ebook bisnes Shopee

1. Kita akan dapat 200 senarai produk untuk disenaraikan. Lepas itu upload dan edit sikit. Dengan 200 senarai produk ini, kita boleh daftar akaun Shopee dan mula berniaga.

2. Kita akan dibimbing langkah demi langkah untuk mendaftar di Shopee, tips dan strategi bisnes di Shopee dan buat dropship dengan 200 senarai produk yang diberi. Kenapa nak susah-susah bungkus dan pos sendiri?

3. Kita akan diajar tips berniaga di Shopee walau sekadar part time. Walau pun kita masih kerja pejabat atau sudah ada bisnes lain. Ada bantuan dari Group Support di Facebook untuk bantu masalah dan pertanyaan kita. Ada apa-apa kemusykilan, boleh terus tanya.

Jadi, hari ini aku nak kongsikan satu panduan yang berjaya buat orang lain untung RM10,000 sebulan di Shopee. Walau pun kita masih kerja pejabat, kita masih boleh buat bisnes Shopee. Dalam sehari, cuma luangkan masa dari 2 ke 3 jam.

 

Kalau kau pernah buat bisnes di Shopee tapi tak pernah merasa untung, jangan risau. Kita akan pecah rahsia produk dan listing yang laku keras, sekali dengan teknik dan strategi pikat pelanggan yang betul-betul berkesan.

Kalau kau betul-betul nak berjaya, nak buat bisnes Shopee, terus dapatkan panduan bisnes Shopee di bawah :

 

–>> klik sini untuk dapatkan panduan bisnes Shopee <<–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!